Helga en Trea schrijven boek in Spanje tijdens workation

16 september Theatertalk in de Stoomfabriek

Van schrijfflow tot blinde paniek

Wij verklappen alle geheimen van de reis van ons boek in theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Wil jij erbij zijn? Meld je aan, dan houden wij een stoel voor je vrij. Er is plaats voor maximaal 120 bezoekers. Vol = vol. 

Waar en wanneer en wat kost dat?

Op 16 september zijn wij de uitsmijter van de Week van Alle Kunsten in Dalfsen. De kunstweek eindigt in theater de Stoomfabriek met de reis van ons boek.

✅ Zaterdag 16 september 2023

✅ Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

✅ Kosten: helemaal niks!

Waar gaat het over?

Twee jaar lang werkten wij aan ons boek. In de ‘man-cave’ in Nieuwleusen en op de boerderij in Dalfsen. Op een berg in Spanje en in een boshuisje op Vlieland. Er waren momenten van inspiratie en schrijfflow en momenten van deadlinestress en blinde paniek. In theater de Stoomfabriek nemen we je mee op onze (schrijf)reis, vol inspiratie, humor en zelfspot. 

Wij zaten urenlang in de flow schrijfmeters te maken en waren vervolgens urenlang stram en stijf. We zaten soms urenlang inspiratieloos naar het scherm te staren. We voelden paniek opkomen toen de datum van de boeklancering snel dichterbij kwam, terwijl er nog duizend-en-één voorbereidingen op onze to do lijst stonden. We haalden de deadline en op 9 februari 2023 lanceerden wij het ‘geluksboek van 2023’!

Altijd al willen weten wat eraan vooraf gaat, voordat een boek in de boekwinkel, de bibliotheek of in jouw boekenkast staat? Loop je rond met het idee om een boek te schrijven en wil je weten wat erbij komt kijken, voor, tijdens én na de lancering? Of wil je gewoon een leuke avond over het behalen van doelen? Wij nemen je op 16 september mee op onze schrijfreis: van de zandbak tot de Stoomfabriek. 

Na de voorstelling is er een Meet & Greet, dan mag je ons alles vragen, met ons op de foto en je eigen exemplaar van Het begint in de zandbak laten signeren.

Aanmelden
De reis van ons boek

16 september 2023
Inloop vanaf 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur

De Stoomfabriek
Koninginneplein 2
7721 LS Dalfsen

Boek
bestellen

Kan je niet aanwezig zijn maar wil je wel een exemplaar bestellen? Dat kan! Bestel hier jouw boek en we sturen het naar je toe.

Het begint in de zandbak

Hardcover
27,95
  • Luxe editie
Boeklancering geluksboek podium van de Broerenkerk
Shopping Basket

Ik wil graag contact

Deze website gebruikt cookies om jou een goed werkende website te tonen en voor onze statistische analyses.