La Vida Retourneren & Ruilen

1 Retourneren & Ruilen
Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren.

1.1.1 RETOURFORMULIER
Download hier het Retourformulier 

1.1.2 VERSTUREN
Verstuur uw retour inclusief het retourformulier op eigen kosten naar ons retour adres. *U bent zelfverantwoordelijk voor een goede aankomst van uw retourzending, vraag daarom altijd om een verzendbewijs met track & trace code bij het verzendpunt.

1.1.3 AFGEVEN IN DE WINKEL
Uw bestelling kosteloos retourneren in onze winkel in Nieuwleusen kan ook. Uw retour wordt verwerkt zoals alle andere retourzendingen en per bank teruggestort.

1.1.4 RETOURADRES
La Vida Fashion

burg. Backxlaan 11

7711 AA Nieuwleusen

1.1.5 RUILEN VOOR EEN ANDERE MAAT
Tevreden maar u wilt een maat groter of kleiner? Dat kan!

Optie 1
Geef op het formulier aan voor welke maat u het artikel wilt ruilen. Zodra uw retour bij ons binnen is sturen wij gratis de juiste maat op indien de voorraad strekkend is. Mocht de gewenste maat niet op voorraad zijn dan wordt de zending als gewone retourzending verwerkt.

Optie 2
Bestel de juiste maat zelf om zeker te zijn van het artikel voordat het is uitverkocht. Stuur de verkeerde maat gewoon retour naar ons en wij verwerken hem als gewone retourzending. U betaald per saldo net zo veel als optie 1.

1.1.6 RUILEN VOOR ANDER PRODUCT
Een ander product kan helaas niet via dit formulier. Bestel het gewenste artikel zelf en retourneer uw huidige bestelling.

1.1.7 ACCEPTATIE VAN DE RETOUR
Om uw retour te kunnen accepteren en het geld terug te storten dienen producten te voldoen aan onderstaande voorwaarden. Voldoet een product hier niet aan dan ontvangt u hierover bericht van ons.
Originele en ongedragen staat
Wij accepteren alleen ongedragen en ongewassen kleding voorzien van kaartjes, in originele verpakking en zonder make-upvlekken. Alle retour zendingen worden hierop gecontroleerd.

Wij bieden geen wasgarantie, zodra het artikel is gewassen kunnen wij deze niet accepteren.
Ook bieden wij geen garantie op applicaties zoals: studs, glitters, steentjes & pailletten.
Mochten wij toch retouren ontvangen zonder de bovengenoemde punten kunnen wij de retour helaas niet accepteren. Je kunt je retourtje na afkeuring ophalen in onze winkel of opnieuw de verzendkosten betalen zodat wij je retour naar je terug kunnen sturen.

Gepaste artikelen beschouwen wij uiteraard niet als gedragen.

Aparte verzendzak of doos
De artikelen dienen in een aparte verzendzak of doos te worden teruggestuurd. U mag hiervoor bijvoorbeeld onze verzendzak of verzenddoos hergebruiken.
Zorg ervoor dat de originele verpakking van de kleding of de schoenendoos niet beschadigd raakt.

Wat kunnen wij niet terugnemen?
Sieraden, lingerie en badkleding kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

1.1.8 GARANTIE
Wij bieden na het wassen van onze items geen garantie meer.

1.1.9 TERUGSTORTING
Na ontvangst van uw retour zending ontvangt u binnen 5 werkdagen bericht en wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is vanuit ons.

Shopping Basket

Ik wil graag contact

Deze website gebruikt cookies om jou een goed werkende website te tonen en voor onze statistische analyses.