Uitnodiging boeklancering

Wij tellen af naar 9 februari: de lancering van ons geluksboek in de mooiste boekhandel van Nederland. Wij kijken er enorm naar uit en nodigen je uit om dit moment samen met ons te vieren.

Je bent van harte welkom op 9 februari om 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur, bij Van der Velde in de Broeren in Zwolle.

Je kan je aanmelden via de knop hieronder. Je kan dan ook doorgeven met hoeveel personen je komt zodat we daar met de consumpties rekening mee kunnen houden.

Meer dan een boek

Als 4-jarige meisjes bouwden we samen zandkastelen. In 2019 begonnen we een bedrijf: Platform 9 BV. We werken nu met net zoveel plezier samen als toen in de zandbak omdat we allebei onze eigen talenten inzetten en dat geeft ons tomeloze energie. Wij gunnen het iedereen om te werken en te leven vanuit je unieke talenten. Dat is de basis van de BESTING®-methode. In ons boek laten we zien hoe onze methode werkt en nemen we je mee op reis langs persoonlijke verhalen, bijzondere anekdotes en onvergetelijke interviews met mensen die op eigen wijze in het leven staan. Het is meer dan een boek! Je ontdekt op een nieuwe manier de talenten die je altijd al in je had.

We zien je graag op 9 februari!

Helga en Trea

Shopping Basket

Ik wil graag contact

Deze website gebruikt cookies om jou een goed werkende website te tonen en voor onze statistische analyses.