Wie zijn wij?

Als 4-jarige meisjes bouwden wij samen zandkastelen. In 2019 begonnen we ons eigen bedrijf: Platform 9. We ontdekten dat we nog steeds met dezelfde basiseigenschappen samenwerken. We werken allebei met onze eigen talenten en dat geeft tomeloze energie. Wij ontwikkelden de BESTING®-methode omdat wij het iedereen gunnen om te werken en te leven vanuit eigen unieke talenten op weg naar meer succes en geluk. Wij geven presentaties en verzorgen trainingen en workations in binnen- en buitenland voor individuele deelnemers of op maat voor teams. In 2022 schreven wij het geluksboek Het begint in de zandbak. In ons boek omschrijven wij de methode en vullen dat aan met persoonlijke verhalen, mooie quotes en inspirerende interviews. 

 

 

Ik ben een ondernemende maker en ontdekker en adviseur, trainer en coach in de informatie-technologie en psychologie. Ik was al jong nieuwsgierig naar hoe dingen gemaakt werden en ontwikkelde een passie voor informatie-technologie en psychologie. Twee vakgebieden die tegengesteld lijken, maar niet voor iemand die maken en ontdekken in het DNA heeft meegekregen. De computertechnologie en de werking van het menselijk lichaam en het brein hebben verrassende overeenkomsten. In beide vakgebieden ben ik een ontwikkelaar van methoden en technieken en werk ik als adviseur, trainer en coach in het toepassen ervan.

Helga de Boer

 

 

Ik ben een verhalenverteller met lef. Ik studeerde journalistiek en deed onder andere onderzoek naar de effecten van de kantoortuin. In mijn werk als schrijver, communicatieadviseur en trainer staat altijd het echte verhaal centraal. Verhalen boeien en verbinden en een oprecht verhaal schept vertrouwen. Ieder mens heeft een verhaal en achter elk bedrijf en elk project schuilt een verhaal. Dat verhaal vinden en er woorden aan geven vormt altijd de kern van mijn werk. Als auteur heb ik meerdere boeken op mijn naam staan. In 2016 kwam mijn eerste boek uit. Kameel op de weg is het verhaal over de reis die ik maakte met mijn partner Mahamadou Kebe; met de auto van Zwolle naar Dakar. 

Trea ten Kate

"De rust, focus en ontspanning, waar we op het vasteland soms niet aan toe komen, vinden we op Vlieland. Daar ontstond ook het idee om samen een workshop te ontwikkelen en dat groeide uit tot Platform 9, de BESTING-methode en onze overtuiging dat de mooiste ideeën en inzichten ontstaan als je jezelf even helemaal losrukt uit je dagelijkse omgeving. Het vanzelfsprekende van het spelen in de zandbak is voor ons een way-of-life geworden."

Shopping Basket

Ik wil graag contact

Deze website gebruikt cookies om jou een goed werkende website te tonen en voor onze statistische analyses.